tisdag 18 november 2008

allt e skiit!

Hej! :(
Sitter nu och kollar på TV, samt typ lyssnar på musik sammtidigt...
har sms:at och chattat en del med Sofia idag :), dock så har det inte vart speciellt Roliga sms... men vi har fått varandra att le :)<333 älskar henne, hon e en av dem mest underbaraste vänner jag har asså :)<333 jag vet fasen inte vad jag skulle ta mig till utan henne :S
imorrn så har jag verkligen ingen lust att gå till skolan, jag vet inte om jag kommer orka efter den här dagen. det va skitjobbigt i skolan idag, iaf för mig... : ( uuusch!
kanske rör mig till skolan imorrn, fast jag kommer behövas på engelska då!!! vi ska öva på eng pjäsen. det kommer kollapsa med rollerna om jag inte e där. aja, jag vet inte vad jag ska ta mig till just nu, och fråga inte vad som hänt.. jag kan inte förklara ändå!!!
jag hoppas verkligen att det sker ett under. det skulle behövas just nu!!!!
aja, nu ska jag kanske röra mig, mot sängen alltså... det e ganska ( väldigt ) mkt som snurrar i mitt huve just nu!!! vet inte riktigt var jag ska börja sortera... Det kanske blir skolan iaf imorrn :\ tydligen så tänkte en viss person att tvinga mig till det :) haha, sööta gummsan!
aja, nu ska jag inte lägga in värsta inlägget! men som sagt... det e en hel del som snurrar för en... ganska jobbigt...

Puss<3<3<3<3<3<3<3<3

( PUSS till SOFIA gummsan, som vi har sagt, vi kommer klara oss igenom detta, VI e starka och INGEMTING kan RUBBA oss; PUSS och ELSKAR DEJ <3<3<3<3<3<3 )

/Dannie

3 kommentarer:

Anonym sa...

guuuuuumman!!!! ;_____; jag tror jag vet vad som hänt! :( jag lovar att jag finns om du vill prata!!!<33333
//Wilma

Anonym sa...

det stavas "älskar", inte "elskar"

DanielaW. sa...

men jag vill skriva "ELSKAR" -.^... plus, vem e det..