måndag 29 december 2008

Mellandagsrea

Hejsan

sitter nu och chattat med Erica. Vi har snakkat om lite allt möjligt. kollar på Astrids Jul, astrid lindgrens sagor :D! mys mys!

va i farsta idag med pappa och syskonen. Köpte en haksduk och en mössa i samma färg. och sen så köpte jag ett par vantar till i samma färg. men vi åkte inte till Sickla. Vi ska dit imorrn istället. Sen efter det ska jag hem. sen ska jag åka till östermalm med Erica. kuligt ska det bli :D!

Letade efter en puderborste oxå, men den va typ slut den typen av borste som jag ville ha. hittade den på Kicks, men den kostade dyra 150 kronor där :S expensive!
men jag köper den där om jag inte hittar den nån annanstans. vill ha en sån där stor borste som inte har nåt lågnt skaft som är ivägen i neccesären. men men. jag hittar nog den borsten jag söker tillslut :)

Det va inte så himla mycket folk i farsta. Inte så att man vart onödigt störd. Det enda som kunde vara lite jobbigt va att det kunde va mkt folk i kassorna.

men nu ska jag kolla vidare på TV! :D<3

hörs senare!
/Dannie

1 kommentar:

Erica W sa...

Halloj! Ja det skall bli kul att gå på stan i morgon. Vi får se till att vi hittar en bra sminkaffär.:) Och någe mysigt ställe att fika på. :)
Kram Erica